Alder 8 - 12 år


Adventure Kids


Naturen er en fantastisk arena for både lek og spenning. I samarbeid med barna vil vi først og fremst dra på oppdagelsesturer i nærmiljøet og utforske hva naturen har å by på. Enten det er å ligge på ryggen i en hengekøye eller svevetelt,

og se på stjernene eller skyene som svever forbi. Klatre en liten fjellskrent, padle kajakk, sup og komme tettere på naturen. Eller kjenne kraften i å surfe på bølgene - eller med vinden. Her er det arenaer både for mestring og utfordringer. 

Alder 13 til 19 år


Youth Alive


I Alive Adventures ser vi det som verdifullt å reise på tur sammen, både barn, ungdommer og voksne. Samtidig vil ungdommer være klare for større utfordringer med å utfordre seg selv og hverandre. I Youth Alive oppsøker vi større utfordringer, høyere fjell, større bølger, mer vind og mer fart. Mest sannsynlig krever det også mer styrke og litt mer utholdenhet. Da blir det også ekstra koselig og sosialt å sitte rundt leirbålet om kvelden og mimre over dagens opplevelser, før man kryper inn i soveposen, hengende i en hammock - eller i de fantastiske treteltene. 

Alder 19 +


Explore


Alive Adventures er først og fremst til for barn og ungdom. Samtidig må nye steder utforskes og kartlegges. Som eldre ungdom og voksen kan du være med lederteamet på tur, for å utforske nye og spennende områder hvor vi kan reise på tur med barna. Her vil det både være dagsturer og overnatting, med mat og kos rundt leirbålet. Vi søker etter nye spennende områder, både ved vann, skog og fjell. 

WORK IN PROGRESS

Vi er igang, men vi jobber fortsatt med å bygge opp prosjektet, hvor vi jobber både med å planlegge turer og få på plass utstyr. Nettsiden vår vil også oppdateres. 


Ønsker du å komme i kontakt med oss? Du når oss via e-post:


post@aliveadventures.no